Vi kæmper for en mere bæredygtig hverdag

Vi tilbyder en nem og økonomisk løsning til opstilling og anvendelse af forskellige typer ladestandere til elbiler.

Tilgængelig for alle - helt uden abonnementer eller apps

Brugervenlig

Betalingen ved vores standere er ligetil og nem – du betaler blot med MobilePay, gængse betalingskort eller chip.

Økonomisk

Vores prismodel bygger på refusion af indtægterne, så du får din helt egen del af kagen.

Delevenlig

Vores standere er tænkt som delestandere, der kommer med op til 22 kWh pr. udtag.

Billigt og nemt bidrag til grøn omstilling

Base2Charge ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Derfor kræver vi ikke ekstra betaling for opstillingen af vores ladestandere til elbiler. Vi kommer ud til jer og får en snak om jeres ønsker og behov. På baggrund af dette, sørger vi for at levere og opstille jeres standere, så I hurtigt og nemt kan komme i gang med at lade. 

I har desuden mulighed for at indstille jeres standere, og I fastlægger selv prisen på strømmen for dem, der ønsker at anvende standeren. Det kan både være jeres egne medarbejdere, eller I kan gøre ladestanderen tilgængelig for offentligheden. Dette afhænger af jeres specifikke ønsker.

Abonnementsfri ladeløsning til elbiler

Vi tror på abonnementsfri opladning af elbiler. Mange firmaer med ladestandere kræver, at man downloader en app og betaler et fast beløb om måneden for at kunne lade sin elbil. Dette ønsker vi at gøre op med. 

Derfor kan I med vores ladestandere betale via MobilePay, gængse betalingskort eller ved hjælp af en chip. I fastsætter selv prisen på strømmen. Brugeren betaler kun for strømmen ved hver enkelt opladning, og behøver derfor intet abonnement.

Design din egen ladestander til elbilen

Som kunde hos Base2Charge har I som noget ekstra, mulighed for at sætte jeres eget præg på ladestanderne til elbiler. 

Vi sørger for at give jer et udkast til et design, hvorefter vi i fællesskab drøfter, om I har yderligere ønsker til standeren. I kan blandt andet få jeres logo på standeren og gøre det synligt for brugeren, at den tilhører jeres virksomhed.

Find ladestandere nær dig

Du kan finde vores offentlige ladestandere på både PlugShare og Google Maps. Vi opdaterer listen hver uge, så der kommer en masse nye ladepunkter til med tiden. 

Du skal blot klikke på ikonerne, søge “Base2Charge” i søgefeltet, og vælge den stander, du vil bruge. God ladning!

PlugShare
Google Maps

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til vores ladestandere til elbiler, er du altid velkommen til at kontakte os hos Base2Charge. Giv os gerne et opkald, eller skriv til os via vores kontaktformular.