Ladestander i boligforening

Hos Base2Charge tror vi på en bæredygtig fremtid. Derfor kan boligforeninger købe ladestandere hos os, så beboerne i foreningen nemt kan oplade deres elbiler og køre på grøn energi. Betalingen foregår via MobilePay, ved brug af gængse kreditkort eller via chip. Det kræver altså hverken abonnement eller installering af forskellige apps at få adgang til strøm. Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning til jeres boligforening.

Sådan får i en ladestander

Når boligforeninger køber ladestandere hos os, er det vigtigt for os at høre om jeres ønsker og behov. Ud fra et uforpligtende møde, får i derfor mulighed for at forklare, hvor mange og hvilke typer af ladestandere, i skal bruge til jeres beboere. Derfra sørger vi for resten.

Vi kommer ud og opstiller standerne, så de kan tages i brug med det samme. Beboerne kan nu lade deres elbiler lige uden for døren. Har i krav til placering, imødekommer vi også dette, så alle har let adgang til ladestanderne.

En investering i en bæredygtig fremtid

Hos Base2Charge betales der kun for selve ladestanderen. Vi mener, at det skal være muligt for alle at vælge en bæredygtig løsning. Derfor er priserne på vores standere udelukkende baseret på, hvad det koster at fremstille og producere dem – og ikke mere.

Vores prismodel fokuserer nemlig på kunden som udbyder af strømmen. Derfor fastlægger boligforeninger selv den pris, som beboerne skal betale for brug af ladestanderen. På den måde refunderes en del af prisen, hver gang en bil lades op. Jo mere ladestanderne bruges, jo hurtigere vil du tjene sig selv ind. 

Vælg mellem flere ladestandere

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer ladestandere, så i kan finde den eller dem, der passer til netop jeres boligforening. Vi har både almindelige ladestandere, der kan fås med et enkelt eller dobbelt udtag, så flest muligt kan få glæde af dem. Derudover sælger vi blandt andet også væghængte ladestandere, som fylder mindre, men som er lige så tilgængelige for beboerne, som de fritstående standere. I har altid mulighed for at opskalere ladeløsningen i takt med, at antallet af elbiler i boligforeningen stiger.

Vi hjælper på vej mod en klimavenlig fremtid

Lyder dette som noget for jeres boligforening? Så kontakt Base2Charge og lad os hjælpe jer på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Vi står klar til at hjælpe jer med at finde den rette sammensætning af ladestandere.