Ladestander uden abonnement

Base2Charge er opstået på baggrund at et behov for en ladestanderløsning uden abonnement til det stigende antal elbilsejere. Vi mener, at bæredygtighed bør være et muligt tilvalg for alle. Derfor har vi udviklet en ny, innovativ prismodel, der adskiller sig fra de nuværende ladestanderudbyderes abonnementsmodeller. Med vores prismodel, får elbilsejere mulighed for at oplade deres biler nemt og hurtigt.

Betal kun for selve ladningen

Hos Base2Charge betaler brugeren af ladestanderen udelukkende for den strøm, der bruges ved hver enkelt ladning. Betalingen foregår gennem MobilePay, med kreditkort eller via en chip, afhængigt af jeres ønsker og behov. Det betyder, at der hverken skal downloades apps eller betales månedlige beløb, der skal overføres gennem abonnementer hos flere forskellige udbydere. 

Hos os er det vigtigt at gøre det nemt at være bæredygtig. Derfor betaler brugere af ladestandere hos vores kunder direkte, når man står og skal bruge den enkelte ladestander.

Elbilen som en klimavenlig løsning skal være enkel og brugervenlig for alle, hvilket gøres bedst ved en hurtig betalingsløsning.

En fordelagtig prismodel

Vi ønsker at gøre det nemt for alle at være grønnere. Derfor betaler I, som kunder hos Base2Charge, kun for selve ladestanderen. Vi har altså sammensat en prismodel således, at I som kunder investerer i en eller flere ladestandere, hvorefter brugerne betaler et fast beløb for den strøm, de bruger på at lade deres bil. 

På den måde kan ladestandere uden abonnement tjene sig selv ind. I bestemmer selv prisen på strømmen og derfor også, hvor hurtigt ladestanderne skal indtjenes og skabe indkomst. Jo oftere de anvendes, jo mere tjener I også på dem. Læs mere om vores prismodel her. 

Indtjening på ladestandere

Som virksomhed, forening eller kommune kan I tjene penge, hver gang en bruger anvender en ladestander købt hos Base2Charge.

Ønskes et mere præcist tal på, hvornår standerne har tjent sig selv ind, og hvor meget I kan komme til at tjene på jeres ladeløsning, kan vores refusionsberegner og indtjeningsberegner på siden bruges til dette.

Her får I et samlet billede af økonomien bag jeres investering i den enkelte ladeløsning. Ved spørgsmål til vores ladestandere uden abonnement, er du altid velkommen til at ringe til os.