Ladestander til erhverv

Hos Base2Charge tilbyder vi skræddersyede løsninger til ladestandere. Ingen virksomheder er ens, og det samme gælder behovene for opladning af elbiler. Derfor skaber vi ladeløsninger ud fra jeres ønsker, så kunder og ansatte får mulighed for at lade bilen i arbejdstiden. 

Baseret på jeres behov

Har I brug for ladestandere til jeres erhvervsvirksomhed, kommer vi gerne forbi til et uforpligtende møde. Her snakket vi om jeres behov til opladning, budget samt det ønskede antal ladestandere. På baggrund af mødet kommer vi og opstiller jeres nye ladestandere, og i er nu klar til lade lade.

I fastlægger selv den pris, strømmen skal sælges til, og hvem der skal kunne anvende ladestanderne. Dette kan begrænses til f.eks. ansatte og/eller gæster, eller de kan gøres tilgængelige for offentligheden i bestemte tidsrum.

Sådan fungerer vores prismodel

Målet med Base2Charge er at gøre det nemmere og hurtigere at lade sin elbil. Derudover ser vi det som en positiv investering, når erhvervslivet vælger grøn energi. Derfor indebærer en ladeløsning hos os, at medarbejderne kan lade bilen uden at skulle downloade en app eller oprette et abonnement. I stedet foregår betalingen efter hver enkelt ladning.

Når ansatte, gæster eller forbipasserende anvender jeres ladestandere, begynder i derfor at tjene penge. I fastlægger nemlig selv den pris, som strømmen fra standeren skal sælges til. På den måde tjener standerne sig selv ind og kan ses som en investering i et grønnere klima. Læs mere om vores prisstrategi her.

Betaling via MobilePay eller gængse betalingskort

Med en ladestander fra Base2Charge skal brugere ikke tænke på at indbetale et unødvendigt beløb til et eller flere abonnementer. I stedet betales der kun for den enkelte opladning og den mængde strøm, der er brugt. Betalingen foregår gennem MobilePay, gængse kreditkort eller via chip. Det gør det nemt og ligetil for jeres medarbejdere at lade, når der er brug for det, uden at spilde penge på abonnementsbetaling.

Find den rette ladestander

Vi tilbyder en række forskellige ladestandere, der kan imødekomme forskellige behov hos brugeren. Du kan eksempelvis få en stander med to udtag, så flere biler kan lades op samtidig, eller en væghængt stander, der fylder mindre, men fortsat kan lade op til to biler ad gangen. Vi vejleder, når i skal vælge ladestander, så i er sikre på at finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

Sæt jeres eget præg på ladestanderen

Som noget særligt hos Base2Charge, kan virksomheder designe deres egne ladestandere og sætte eget logo på. På den måde skaber i opmærksomhed omkring jer selv og sender samtidigt et bæredygtigt signal til både kunder og ansatte.

Kontakt os gerne for at høre om muligheden for at skaber et grønnere erhvervsliv.