Få logo på jeres ladestander

Base2Charge ønsker at udbrede budskabet om, alle alle kan bidrage til en bæredygtig fremtid ved at lade deres elbil på en nem og ukompliceret måde. Derfor giver vi jer muligheden for at skabe opmærksomhed omkring de ladestandere, I har købt gennem os. Det gør I blandt andet ved at sætte jeres eget præg på standeren med et individuelt design eller ved at placere jeres logo på den. På den måde er I med til at gå forrest og vise en nem vej til en mere klimavenlig fremtid.

Tag gerne et kig nedenunder – så kan du se, hvad vi tidligere har designet!

Send et bæredygtigt signal

Som virksomhed, forening, kommune eller noget helt fjerde vil jeres logo på ladestanderne have flere fordele. Det er en måde at skabe opmærksomhed omkring jer selv, men også omkring det bæredygtige budskab, som I gennem jeres nye ladestandere er med til at udbrede. Sammen med jer, aftaler vi forskellige placeringer i byen eller på jeres egen adresse, hvor ladestanderne kan skabe en klimavenlig mulighed for bilejere, der mangler strøm til transporten. Samtidig skaber I genkendelighed, så folk let får øje på jeres ladestandere.

Vi hjælper med designet

Hos Base2Charge kan I få indflydelse på designet på jeres egne ladestandere. Er I usikre på, hvordan de skal se ud, står vi altid klar til at hjælpe jer med designet. Det skal selvfølgelig afspejle jeres visuelle identitet, så bilejere med det samme er klar over, hvem der står bag den enkelte stander. Vi har allerede udformet et utal af ladestandere, som kan ses her på siden og give inspiration til jeres design.

Spørgsmål?