Gør din kommune mere bæredygtig med ladestandere

For at tage et skridt i en bæredygtige retning, tilbyder Base2Charge kommuner at opstille ladestandere. Derved kan borgere, ansatte og turister få let adgang til strøm, så deres elbiler hurtigt kan lades. Kommunerne kan på den måde imødekomme retningslinjer til opstilling af ladestandere til elbiler.

Skrædersyet løsning til hver enkelt kommune

Base2Charge skræddersyr ladeløsninger efter den enkelte kommunes behov. Alt efter jeres ønsker, kan ladestanderne opstiller forskellige steder og stå til fri afbenyttelse til alle borgere og turister. Vi kan også sørge for ladestandere til kommunens flådebiler, så disse nemt og hurtigt kan oplades.

Sådan foregår processen

Når en kommune ønsker at investere i ladestandere fra Base2Charge, tager vi sammen et uforpligtende møde. Her fastlægger vi behovene til standerne og kigger på forholdende med henblik på deres placering i kommunen.

På baggrund af jeres ønsker, kommer vi ud og opstiller ladestanderne. Derefter kan borgere nemt og hurtigt påbegynde ladning af elbilerne, så vi sammen kan gøre Danmark grønnere.

Ladestandere som en bæredygtig investering

Som kommune betaler i kun prisen for de enkelte ladestandere, som i køber hos os. Prisen indebærer altså selve produktet, fremstillingen og transporten – og ikke et dyrt abonnement. Derefter fastsætter i selv en pris på strømmen.

På den måde refunderes en del af beløbet hver gang, en ladestander bruges af en borger. Ladestanderne tjener altså sig selv ind igen, og kan ses som en investering og en mulighed for at gøre jeres kommune mere klimavenlig.

Vælg en passende ladestander

Base2Charge tilbyder forskellige typer af ladestandere til elbiler. På den måde kan i som kommune vælge præcis den model, der passer til behovet hos jeres borgere. Vi hjælper jer med at finde frem til de rette ladestandere.

Send et grønt signal

Vi tilbyder alle vores kunder at få deres logo på ladestanderne. Derved kan kommunen sende et bæredygtigt signal og understrege, at i ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Samtidig gør i det nemt for brugeren at genkende jeres ladestandere, så de ved, hvor deres elbiler nemt kan oplade.

Grønnere bilflåde i Assens Kommune

Assens Kommune er et eksempel på en dansk kommune, der på baggrund af sin ambitiøse klimastrategi har valgt at indgå en aftale med Base2Charge for at kunne oplade deres elbiler. Ladestanderne anvendes til kommunens bilflåde, så hjemmeplejen og sygeplejen fremadrettet kan komme fra A til B på en klimavenlig måde.

Grønnere hverdag i fællesskab

Base2Charge tror på, at vi sammen skaber en mere bæredygtig hverdag. Vi kan derfor altid kontaktes fuldstændigt uforpligtende, hvis i ønsker at høre mere om ladestandere til borgere, ansatte og turister i jeres kommune.