Hvad siger nogle af vores kunder?

Ladning til hjemme- og sygeplejen

"I Assens Kommune har vi en ambitiøs klimastrategi, hvor vi i 2030 skal have reduceret CO2-udledningen med mindst 70% og i 2050 skal være CO2-neutrale. Vi er i fuld gang med en række indsatser for at nå dertil, og udskiftningen af bilparken er en af de større indsatser. Så det er et vigtigt skridt mod en grønnere hverdag i Assens Kommune, at få ladestandere og elbiler til vores hjemme- og sygepleje." - Søren Steen Andersen, Borgmester i Assens Kommune.

Kursister og besøgende lader op

"Vi havde behov for en fleksibel og fair løsning, som kunne tilbydes vores kursister på ens vilkår. Derfor valgte vi en ladeløsning fra Base2Charge, som ikke kræver abonnement og som kan tilgås af alle." - Jimmy Andersen, udviklingschef ved AMU-Fyn.

Lad bilen op på værkstedet

"Vi har valgt at få ladestandere op, for at gå fremtiden i møde. Jeres system er en god måde at gøre det på, da det er så frit. Alle kan komme og lade strøm, og man er ikke bundet af, at man bliver nødt til at køre videre til den næste ladestander, fordi det ikke lige er der man har abonnement. Hos jer kan man altid få strøm, hvis man har behov for det." - Henrik Hansen, indehaver af Cipecare

Forsikring på god opladning

"Vi begynder at tænke meget på, hvad det egenligt betyder for os at være bæredygtige. Vi går jo også mere over mod, at vi skal have flere elbiler og derfor havde vi også tænkt, at vi gerne ville gøre det muligt for alle at benytte vores ladestandere." - John Rasmussen, adm. direktør ved Popermo.

Nyt køkken og fuldt opladt bil

"Det er en ekstra service og også et fint signal at sende til sine kunder og medarbejdere, at der nu er mulighed for at få ladet sin elbil op hos os - og så kan det jo være, at der er andre der også kommer forbi, som selvfølgelig også nemt kan bruge standeren." - Carsten Grønning, indehaver af Kvik i Odense.

Turister lader op på ferien

"Standerne har et flot og moderne design, og de er koblet op med blandt andet MobilePay, som gør hele ladeprocessen meget brugervenlig. Vores feriecenter er Green Key certificeret og går meget op i miljøvenlig drift. Derfor er det naturligt at have ladestandere til elbiler - både for stedets gæster, men også for forbipasserende og fastboende i området." - Peter Wallenskog, direktør hos Skagen Strand hotel og feriecenter.

Strøm til dig og din elbil

"Det er meget vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre en indsats for, at vi alle sætter et grønnere aftryk. Vi er derfor rigtigt glade for, at vi i samarbejde med Base2Charge kan få sat nogle ladestandere op i Ullerslev, som er frit tilgængelige for og nemme at tilgå for alle." - Morten Langløkke, ejer af Nielsen Electric A/S.

Indkøb og opladning i ét hug

"Skal der skub i udviklingen, hvad angår elbiler, så kræver det jo flere ladestationer. Let tilgængelighed har været et stort fokuspunkt, hvilket var en af grundende til, at valget faldt på Base2Charge." - Martin Hansen, købmand ved Spar Tved.

Nyde både ophold og opladning

"Vi synes, det er vigtigt for os, at vi sender et signal til vores besøgende om, at vi går op i klimaet og den grønne omstilling. Vi har oplevet et stigende behov for lademuligheder fra vores besøgende, og vi er derfor også glade for, at vi nu kan servicere vores gæster endnu bedre.“ - John Haurits, direktør hos Danhostel Svendborg.