En prisstrategi der gavner alle parter

Med ønsket om at skabe en deleøkonomisk ladestander, er vi landet på en prisstrategi, som kommer alle parter til gode. Vi mener ikke, at det skal være besværligt at gøre noget godt for klimaet. Netop derfor har vi udviklet en deleøkonomisk ladestander, så vi alle kan lade vores elbiler på den nemmeste, billigste og mest gnidningsfri måde.

Hvad koster en ladestander?

Vores priser på ladestanderne er ikke tilfældig – den svarer nemlig nøjagtigt til prisen for fremstilling og transport. Vi tjener altså ingen penge på selve salget af ladestanderen, men har derimod økonomisk gevinst, når ladestanderen bliver brugt. Desto mere der bliver ladet, desto mere tjener både i og vi.

Kig gerne i vores produktsortiment, for at finde prisen på den ladestander, der dækker netop dine behov.

Hvordan fungerer det i praksis?

Vi har valgt at skrue vores prismodel sammen på en måde, hvor vi tjener lidt færre penge end andre udbydere. Det kan vi fint leve med, fordi det er vigtigt for os, at alle parter i samarbejdet er glade.

Det kommer sig naturligvis af en grøn dagsorden. Men samtidig kommer det dig økonomisk til gode, fordi tingene simpelthen bliver billigere, når vi deles om dem.

Prisstrategien bliver fastlagt som følger:

  • Du vælger efter dialog med os, hvilken pris du vil sælge strømmen til. 
  • Vi refunderer, ud fra den valgte prisstrategi, et beløb pr. kW.
  • Vi får andel af statens refusion til virksomhedsejere af standeren.
 
Du er altid velkommen til at bruge vores beregnere eller kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.