×

Select a language:

Terms and conditions

Vilkår og betingelser hos Base2Charge ApS

Generelle oplysninger

Base2Charge ApS

Østerbro 4

5690 Tommerup

CVR nr.: 42048054

Telefon: +45 7060 2860

E-mail: info@base2charge.com

Priser

Hos Base2Charge ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra time til time at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Er ladningen allerede påbegyndt, bliver prisen ikke ændret for den aktuelle ladning.

Betaling

Base2Charge ApS modtager betaling med VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, APPLE PAY og GOOGLE PAY. For at starte ladning vil beløbet blive reserveret på din konto, men betalingen vil først blive trukket på din konto efter endt ladning. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering

Ladestanderen begynder at levere strøm til din bil, lige så snart at beløbet er reserveret på din konto. Beløbet bliver trukket fra din konto umiddelbart efter at ladningen er stoppet/afslutter.

Reklamationsret

Der ydes ingen reklamationsret på produktet, da der er tale om et forbrugsprodukt som ikke kan leveres tilbage, så snart kunden har modtaget det.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto.nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug og forbrugsprodukter. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst.

Persondatapolitik

Når du benytter dig af Base2Charge ApS ladeløsninger, så kræver vi ingen oplysninger af dig som kunde. Du kan blive mødt med muligheden for at indtaste e-mailadresse, men dette er blot for at vi kan sende dig en kvittering efter endt ladning. Din emailadresse vil ikke blive benytte til andet end det formål.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@base2charge.com