Base2Charge opstiller nye ladestandere til elbiler ved Skagen Strand

skagenstrandladestander

Pressemeddelelse

Base2Charge, dansk producent og forhandler af delevenlige ladestandere til elbiler, har placeret 3 nye ladestandere ved Skagen Strand Feriecenter.

De nye ladestandere er prydet med Skagen Strands logo og kan frit benyttes af alle elbilister. Betaling foregår via MobilePay.

”Hos Base2Charge er vi glade for muligheden for at opstille ladestandere i Skagen, hvor der ikke er mange lademuligheder for elbilister,” udtaler John Nyhøj Kristensen, Adm. Direktør for Base2Charge.

”Vores produkt er perfekt for et koncept som Skagen Strand, da vi kan tilbyde opladning både til Skagen Strands gæster samt andre besøgende, som stadig har behov for at lade elbilen op, mens de f.eks. tager toget til Skagen.”

Nye ladestandere er allerede flittigt i brug

Der findes ikke mange ladestandere i Skagenområdet, og man kan generelt risikere at skulle køre langt efter strøm. Samarbejdet er dermed et skridt i den rigtige retning for bedre infrastruktur for det stigende antal elbiler.

Og behovet for ekstra kapacitet har kunnet mærkes hos Skagen Strand.

”Allerede fra første dag kunne vi se, at vores ladestandere blev flittigt brugt. I øjeblikket oplever vi tit, at der er gang i samtlige 6 ladepunkter på hver stander,” siger Peter Wallenskog. ”Det er en klar indikation om, at der er et stort behov i markedet.”

”De nye standere har desuden et flot og moderne design, og de er koblet op med blandt andet MobilePay, som gør hele ladeprocessen meget brugervenlig,” fortæller Peter Wallenskog, direktør hos Skagen Strand Feriecenter.

Bæredygtig mærkesag

Og det er bestemt ikke tilfældigt, at det netop er Skagen Strand, der vælger at være blandt de første til aktivt at hjælpe den grønne omstilling til el på vej.

”Vores feriecenter er Green Key certificeret og går meget op i miljøvenlig drift. Derfor er det naturligt at have ladestandere til elbiler – både for stedets gæster, men også for forbipasserende og fastboende i området,” siger Peter Wallenskog.