Pressemeddelelse: Base2Charge indgår samarbejde med Bachmann El-Teknik om udrulning af ladestandere på Sjælland

IMG_0616

Elektriker Mikkel Nielsen, afdelingschef Erik Paludan Nielsen og direktør Mark Fabricius Bennett.

Ladestanderselskabet Base2Charge har i dag indgået et salg- og infrastruktursamarbejde med det sjællandske selskab Bachmann El-Teknik. 

Partnerne vil sammen etablere en infrastruktur, der skal øge adgangen til nem, billig og gnidningsfri opladning af elbiler, som giver elbilister mulighed for at styre udenom abonnementer og apps, eftersom betaling foregår via MobilePay eller kreditkort.

”For at kunne imødekomme kundernes ønsker, er det væsentligt for os at kunne levere brugervenlige ladestandere i høj kvalitet, til en konkurrencedygtig pris. Med Base2Charge har vi fundet den ideelle partner, da deres ladestandere kan benyttes af alle”, siger Mark Fabricius Bennett, direktør ved Bachmann El-Teknik.

Med denne aftale, rykker Base2Charge et afgørende og vigtigt skridt tættere på at etablere et landsdækkende netværk af ladestandere. Med udbredelsen af bæredygtige ladestandere i Danmark, er det endnu et skridt mod at støtte FN’s verdensmål om landeveje præget af elbiler. Både Base2Charge og Bachmann El-Teknik er enige om, at det skal være nemmere for alle at stille om til en grønnere dagsorden. Samarbejdet der faldt på plads i dag er et godt skridt i den rigtige retning – nu ikke kun vest for Storebælt, men også til øst.

”Da vi tidligere på året gik i markedet med vores koncept omkring ladestandere, var det med afsæt i vores rødder i det fynske. Vi har fået en forrygende start, men vi skal også være ærlige og sige, at vi gerne vil være mere repræsenteret øst for Storebælt. Vi har derfor ledt efter en samarbejdspartner, som parallelt med vores udbredelse på Fyn og i Jylland – med egne sælgere – kan få vores standere i markedet på Sjælland”, siger John Nyhøj Kristensen, direktør hos Base2Charge. 

I dag gik drømmen efter en samarbejdspartner på Sjælland endelig i opfyldelse for det fynske ladestanderselskab, hvilket er til stor glæde for John Nyhøj Kristensen: ”Vi tror på, at Bachmann El-Teknik er den helt rigtige samarbejdspartner for os, og vi glæder os til at forsyne endnu flere elbiler i Danmark med strøm fra ladestandere uden abonnement”.

For yderligere information kan Base2Charge kontaktes på:

Mail: info@base2charge.com

Tlf.nr.: +45 70 60 28 60