Pressemeddelelse: Ny samarbejdsaftale med Dansk Bilbrancheråd

3P8A0321redigeret-1

Direktør hos Dansk Bilbrancheråd, Erik S. Rasmussen og direktør hos Base2Charge, John Nyhøj Kristensen.

Dansk Bilbrancheråd har gennem en nyetableret samarbejdsaftale med Base2Charge fået sammensat en attraktiv løsning for alle organisationens medlemmer, der gør det muligt at få opladt elbiler nemt og ligetil.

 

Med sine mere end 2.000 medlemmer, har Dansk Bilbrancheråd gået med et ønske om at kunne tilbyde sine medlemmer mulighed for opladning af egne biler, kunders biler, eller de eldrevne biler, der måtte komme forbi forretningen.
Samtidig har der været et ønske om, at det enkelte medlem skal kunne tilbyde sine kunder en god ladeløsning f.eks. i forbindelse med en bilhandel (dog ikke begrænset hertil).

 

Base2Charge har derfor været glade for at kunne tilbyde et ladekoncept, som er helt abonnementsfrit. Betalingen foregår nemlig via MobilePay eller kreditkort, og er derved tilgængelig for alle elbillister.

 

”Med den netop indgåede aftale med Base2charge, har vi fundet det koncept vi efterlyste. Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer et koncept, som rammer alle. Da der ikke skal tegnes abonnement, kan ladningen dermed tilbydes frit i de respektive forretningers virkeområde”, udtaler direktør for Dansk Bilbrancheråd, Erik S. Rasmussen.

 

Også hos Base2Charge er der stor tilfredshed med aftalen: ”Vi er rigtigt glade for, at Dansk Bilbrancheråd har valgt os som samarbejdspartner for deres mere end 2.000 medlemmer. Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet på tværs af hele landet”, siger direktør John Nyhøj Kristensen.