Ny kundecase: Nielsen Electric A/S får ladestandere ved central placering i Ullerslev

DSC00157

Morten Langløkke, ejer af Nielsen Electric A/S.

Vi udvider endnu engang vores ambitioner om at skabe en grønnere dagsorden i Danmark, og har nu i samarbejde med Nielsen Electric A/S fået sat to ladestandere mere op – denne gang i Ullerslev på Fyn.

Ladestanderne, som kan findes på Lundsager 10, er tilgængelige for alle elbilister der måtte komme forbi, og som man kender det fra Base2Charge standerne, behøves der selvfølgelig ikke abonnement – du skal blot scanne koden på MobilePay, swipe for at bekræfte, og bilen lader.

Placeringen af de to ladestandere, som giver hele fire lademuligheder på parkeringspladsen, ligger lige i centrum af forskellige butikker og faciliteter. Det er altså en ideel placering for rigtig mange, omend der skal handles i Spar, hentes og bringes børn i børnehaven, findes gode ting ved loppemarkedet, eller få dyrket fritidsinteresserne ved Kultur og Idrætscenteret.

Morten Langløkke, ejer af Nielsen Electric A/S, er meget begejstret for at have sat ladestandere op netop her, og tror bestemt de kommer til at blive brugt af mange glade elbilister: ”Det er meget vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre en indsats for, at vi alle sætter et grønnere aftryk. Vi er derfor rigtigt glade for, at vi i samarbejde med Base2Charge, kan få sat nogle ladestandere op i Ullerslev, som er frit tilgængelige og nemme at tilgå for alle”.


Skal du også have en ladestander op i din by, som nemt kan benyttes af alle? Så kontakt os gerne, ved at trykke på knappen nedenunder.