Ny kundecase: CT Elteknik får første offentlige ladestander i Otterup

IMG_0134-edited-1

CT Elteknik har i samarbejde med Base2Charge fået sat en ladestander op på adressen ved Søndergade i Otterup. Dette er dog noget helt særligt, da standeren hermed er blevet den allerførste i byen, som kan benyttes af alle elbilister.

Standeren er altså offentligt tilgængelig, og kan ligesom alle andre Base2Charge ladestandere, bruges helt uden abonnement, eftersom betalingen foregår nemt og ligetil via MobilePay. Det er desuden ikke noget problem, hvis elbilen skal lades på de lidt skæve tidspunkter – der er nemlig mulighed for at lade i alle døgnets 24 timer.

CT Elteknik har hermed gjort det nemmere for elbilister, der måtte komme forbi Otterup, og har desuden også bidraget til at tage ansvar i den grønne omstilling i Danmark. 

Hos Base2Charge mener vi selvfølgelig, at det er vigtigt at gøre en indsats for at skabe en grønnere dagsorden, og vi glæder os derfor også til snart at kunne sætte endnu flere standere op i blandt andet Otterup.

Skal du også være den første til at sætte en ladestander op i din by, som kan benyttes af alle? Så kontakt os gerne via knappen nedenunder.