Ny kundecase: 3 nye ladestandere hos Danhostel Svendborg

DSC00352 final

Uanset om du er turist, kursist, eller kommer forbi til konference eller selskab, kan du nu lade din elbil op, mens du er gæst hos Danhostel Svendborg. Det er nemlig med stor glæde, at de har indgået et samarbejde med os hos Base2Charge omkring opsætningen af ladestandere.

 

Med sine 3 nye ladestandere stiller Danhostel Svendborg hele 6 ladepunkter til rådighed, hvilket altså giver mulighed for, at 6 elbiler kan oplade på pladsen i alle døgnets timer. De nye ladestandere er også i tråd med den bæredygtige handlingsplan, som Svendborg by er i gang med at implementere blandt borgere og virksomheder i Svendborg kommune.

Hos Danhostel Svendborg er det derfor også bæredygtighed der er i højsæde, og med de nyetablerede ladestandere, bliver bæredygtighed lig med brugervenlighed. Og dét er noget, der gør en forskel i den livlige by, mener direktør hos Danhostel Svendborg, John Haurits: “Vi synes, det er vigtigt for os, at vi sender et signal til vores besøgende om, at vi går op i klimaet og den grønne omstilling. Vi har oplevet et stigende behov for lademuligheder fra vores besøgende, og vi er derfor også glade for, at vi nu kan servicere vores gæster endnu bedre “.

 

Er du også interesseret i at få ladestandere ud til din virksomhed, kan du læse mere her.