Pressemeddelelse: Ladestandere til Popermo

Popermo-billede-eqgkbjv-2

Billede af Jan Lewandowski, Area Sales Manager hos Base2Charge, John Rasmussen, adm. direktør hos Popermo, og Uffe Bjerg, regnskabschef hos Popermo.

Når man fremover ankommer ved forsikringsselskabet Popermo i Odense, kan man nemt og hurtigt sætte sin elbil til at lade, mens den holder på parkeringspladsen. Popermo og Base2Charge har nemlig indgået et samarbejde omkring opsætning af fire ladestandere, der står klar til brug fra dags dato.

Bæredygtighed og samfundsansvar har længe været emner, der har været vigtige for Popermo. For et par år siden begynder bæredygtighedstankerne virkelig at vokse, og som det første forsikringsselskab i Danmark, sætter Popermo solceller op. Men hvorfor stoppe her?

“Vi begynder at tænke meget på, hvad det egentligt betyder for os at være bæredygtige, og nåede frem til, at der også var nogle interne forhold vi skulle have gang i. Vi går jo også mere og mere over mod, at vi skal have flere elbiler, og derfor tænkte vi, at vi kunne gøre noget i den sammenhæng”, fortæller John Rasmussen, adm. direktør i Popermo.

Det var disse tanker, der endte med at starte fundamentet til et godt samarbejde med Base2Charge. Der er blevet sat fire ladestandere op ved parkeringspladsen, med to udtag hver. Det vil altså sige, at der nu er mulighed for, at hele otte elbilister kan få ladet deres bil op på samme tid.

Tilgængelighed for alle

Selvom muligheden for opladning ved en af de fire standere var tiltænkt medarbejdere og gæster hos Popermo, stoppede bæredygtighedstankerne ikke her.

“Der er jo meget af tiden, hvor der ikke er nogen i huset, eftersom vi er kørt hjem fra arbejde. Derfor havde vi tænkt, at vi gerne ville gøre det muligt for alle at benytte ladestanderne også”, fortæller John Rasmussen.

Popermo og deres fire nye ladestandere er placeret i Tietgenbyen i Odense, og ligger dermed logistisk godt, med motorvejen lige ved siden af.

Støtter kommunens plan

Hos Base2Charge er glæden for samarbejdet stor, da det er endnu et skridt tættere på at kunne gøre tilværelsen mere bæredygtig.

“Vi ser selvfølgelig gerne, at der kommer flere elbiler på vejene, og hermed er der også behov for flere ladestandere rundt omkring. Ved at vi får sat flere ladestandere op, som er tilgængelige for alle, støtter vi også op om de målsætninger som Odense Kommune har sat sig, om at være klimaneutral i 2030 samt at få flere ladestandere fordelt rundt i kommunen”, udtaler John Nyhøj Kristensen, direktør i Base2Charge.

Er du interesseret i at høre mere om samarbejdet eller laderstanderne? Så tøv ikke med at trykke på knappen nedenunder.