Deleøkonomisk ladestander: el-opladning gjort enkelt

Få nem og økonomisk opladning af ebiler med maksimal kontrol over dit forbrug. Med vores ladestander kan du selv styre prisen – og dermed din indtægt. 

Vores ladestander er oplagt som delestander, og ejeren af ladestanderen får, ud over betaling for forbruget, andel i refusion fra afgiften.

Standeren er designet af nogle af Danmarks førende ingeniører med fuld fokus på:

  • finesse
  • detaljegrad
  • og ydeevne.

Base2Charge model PF2X

Opladning af elbiler behøver ikke være kompliceret – og det skal ikke koste mere end nødvendigt.

Vores ladestander er lavet for brugerens og miljøets – og ikke vores egen – skyld. Det er på tide, at du og jeg tager økonomisk ejerskab over opladning af elbiler.

Vores ladestander er bygget til at blende ind i det offentlige rum, så den elektriske landevejsrevolution bliver en styrkelse af den offentlige arkitektur – og ikke en svækkelse.

Hos Base2Charge har vi store ambitioner på både vores egne og danskernes vegne. Vi står for klassisk, dansk design – der er kommet for at blive. 

Klassens frække dreng

Markedet har for længe været præget af få, store spillere med monopol på opladning af elbiler.

Med 1 million elbiler på vejene inden 2030 er der brug for nye virksomheder, der kan tage ladeoplevelsen til det næste niveau. 

Vi vil slå hul i monopolet og demokratisere ejerskabet af elbiler, så vi alle har råd til at køre rundt i én. 

Logo eller ej? Vælg selv!

Du vælger selv, hvordan din stander skal se ud. Det vil sige, at du f.eks. kan dekorere standeren med virksomhedslogo, boligforeningslogo, kommunelogo – eller noget helt syvende. 

Og hvis du køber privat, kan du dekorere med dit helt eget design. Det sørger vi for.