Ladestandere skabt til fællesskabet

Hos Base2Charge har vi haft et ønske om at skabe en ladeløsning som skal gøre det nemt for alle at være elbillist.

Vi er derfor stolte over at kunne præsentere dig for vores ladestander, som er udviklet med følgende tanker bag;

Intet abonnement? Intet problem!

Du kender sikkert godt problematikken: Hvilket abonnement skal man have det ene sted kontra det andet? Og hvor mange abonnementer giver det mening at have, for at kunne få lov til at lade sin elbil på farten? 

Vores svar er meget enkelt: Du behøver slet ikke noget abonnement.

Når du lader ved en af vores standere, skal du nemlig blot hive MobilePay, kreditkort eller intern chip op ad lommen. Meget nemmere bliver det ikke.

Du behøver ikke stå alene!

Vores standere kommer med op til to udtag, så der kan køres dobbelt op på god og gnidningsfri ladning. Vi har sørget for, at du får op til 22 kWh pr. udtag – så skal du blot sørge for at have dit type 2 stik med.

Ser du en ladestander med grønt lys, som stadig har stikket i? Du kan roligt tage stikket ud, sætte dit eget i, og begynde ladningen af din bil. 

Er du i tvivl om standeren er klar, kan du altid bruge vores huskeregel:

Grønt lys: Go!

Rødt lys: Don’t go!

Alle er vindere med el!

Vores ladestandere er lavet for brugerens og miljøets – og ikke vores egen – skyld. Derfor har vi lavet en prismodel, der bygger på refusion af indtægterne, så du får din helt egen del af kagen. Du styrer på denne måde selv prisen for ladningen – og dermed også din egen indtægt.   

Vi giver desuden også mulighed for at opsætte en back-end, der f.eks. sørger for, at der kun lades om natten, hvor det er billigst. 

Det skal være pænt at kigge på!

Vores ladestandere er designet til at blende ind i det offentlige rum så den elektriske landevejsrevolution bliver en styrkelse af den offentlige arkitektur – og ikke en svækkelse.

Der er desuden også mulighed for, at du kan bestemme udseendet på din stander. Skal der dekoreres med logo, en bestemt farve, eller noget helt trejde? Den klarer vi!

Det skal være nemt og ligetil!

Det skal ikke være mere besværligt end nødvendigt at skifte til el.

Videoen giver dig et godt overblik over, hvordan du hurtigt og enkelt benytter vores ladestandere. 

Tryk blot på “play” og se, hvor gnidningsfrit vi har gjort det at være elbilist i Danmark.