“Elvisory board” – udvikling af elbilbranchen

holdet

Vil du være med til at udvikle elbilbranchen?

Hos Base2Charge producerer og markedsfører vi ladestandere for at sætte vores personlige præg og påvirke elbilbranchen i en positiv retning. Undervejs i vores opstart oplever vi i højere og højere grad, at branchen i den grad mangler bedre infrastruktur og nytænkning.

Derefter har vi etableret et såkaldt “Elvisory Board” – og vi vil gerne have dig med på rejsen, så vi kan blive inspireret til udvikling.

Sparring, samarbejde og stærkt netværk

Elbiler og dertilhørende ladestandere er fremtiden i den danske infrastruktur. Vi ser det derfor som et naturligt skridt at inddrage så mange ligesindede som muligt i vores rejse mod bedre ladestandere og nemmere opladning.

Vi mener, at vi sammen er stærkere – og at vi kan lykkes bedre med at finde de rette løsninger, hvis alle os, der brænder for elbilbranchen, stikker hovederne sammen – i stedet for at sidde hver for sig. 

Vi er derfor gået i gang med at etablere et ekspertpanel hvis formål er at sparre om branchen – det kunne f.eks. være input til udvikling og trykprøvning af nye idéer.

Vi håber på et etablere et panel på omkring 20 personer.

VI har allerede de første personer med, men vi vil gerne invitere alle med drive og interesse for vores branche til at deltage. Geografien er underordnet.

Lyder det spændende? Klik herunder og kom i dialog med os.

Vi glæder os til at høre fra dig.