Ny kundecase: AMU-Fyn tilbyder el ladning til kursister

qehrztjrxyktcu-2

AMU-Fyn har gået med et ønske om at kunne tilbyde deres kursister en god ladeløsning til deres elbiler. Vi er derfor rigtigt stolte af at kunne offentliggøre, at de har peget på os som samarbejdspartner på ladeområdet!

Vi har netop fået sat i alt fire standere op, der allerede nu er klar til brug. To af standerene står ved AMU-Fyns afdeling ved Tietgenbyen, mens de sidste to står ved afdelingen ved Petersmindevej – begge i Odense.

“Vi havde behov for en fleksibel og fair løsning, som kunne tilbydes vores kursister på ens vilkår. Derfor valgte vi en ladeløsning fra Base2Charge, som ikke kræver abonnement, og som tilgås af alle via MobilePay”, siger Jimmy Andersen, udviklingschef i AMU-Fyn.

Det er dog ikke kun kursisterne der kan få glæde af de nye ladestandere. AMU-Fyn har nemlig valgt at give offentligheden mulighed for at benytte sig af de to ladestandere ved Tietgenbyen uden for åbningstiden også.

Skal din uddannelsesinstitution – virksomhed – boligforening – parkeringskælder – private hjem – eller noget helt sjette også have nem opladning til elbiler? Så tøv ikke med at trykke på knappen nedenunder.